Valoarea de piață a Bitcoin a depășit din nou 1 trilion de dolari

0
1147
Sursa foto: straitstimes.com

Moneda Bitcoin a depășit pentru a doua oară valoarea de 1 trilion de dolari, crescând în acest an cu peste 80%.

Valoarea de piață a Bitcoin a depășit marți 1.000 de miliarde de dolari, pe măsură ce prețul criptomonedei a crescut, relatează CNBC.

Potrivit CoinDesk, Bitcoin a atins un maxim de 24 de ore de 54.029,85 dolari în jurul orei 11.35 a.m. ora Singapore, cu aproximativ 7% mai mare decât cu o zi înainte.

Este a doua oară când valoarea de piață a bitcoin depășește 1 trilion de dolari, prima oară fiind pe 19 februarie. Capitalizarea de piață a bitcoin s-a menținut la peste 1 trilion de dolari timp de câteva zile

Chiar dacă Bitcoin este sub maximul său istoric de 58.332,36 dolari, moneda virtuală a cunoscut o creștere uriașă. Moneda digitală a crescut cu peste 80% în acest an și cu 570% în ultimele 12 luni.

Creșterea Bitcoin a fost atribuit mai multor factori, inclusiv participarea investitorilor instituționali mai mari și unor achiziții notabile de la corporații precum Tesla, Square și Microstrategy.

Duminică, producătorul chinez de aplicații Meitu a spus că a cumpărat nu numai bitcoin, ci și o altă criptomonedă numită ether. Ether se tranzacționa la 1.836,73 dolari în jurul orei 10:41 a.m. ora Singapore, în creștere cu aproape 7% față de o zi înainte, potrivit CoinDesk.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here