Întâlnire cu scandal în Oradea: A tăiat-o pe prietena fostei concubine, după ce au petrecut toți trei ziua de 8 martie

0
541
Sursa foto: digi24.ro

După ce au petrecut în 3 Ziua Femeii, un orădean a tăiat-o cu un cuțit pe prietena concubei. Totul s-a petrecut într-un apartament din Oradea.

Un orădean de 43 de ani a petrecut seara zilei de 8 martie împreună cu fosta concubină, în vârstă de 37 de ani, și cu prietena ei de 44 de ani, într-un apartament din zona Traian Lalescu și Bârsei. Pe fondul consumului de alcool, cei trei au avut discuții în contradictoriu, iar bărbatul a aplicat mai multe lovuturi de palmă fostei sale concubine. Mai apoi a luat un cuțit din bucătărie și a tăiat-o în palmă pe prietena acesteia.

Incidentul a fost semnalat la 112 la 20:13, iar la fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție.

Polițiștii orădeni s-au deplasat cu operativitate la fața locului și l-au identificat pe agresor ca fiind un orădean de 43 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de loviri și alte violențe și amenințare”, transmite comisar-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

Fosta concubină a refuzat emiterea unui ordin de protecție pe numele agresorului, în timp ce acesta din urmă a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here