Silviu Mănăstire: Dacă regulile s-ar aplica, Vlad Voiculescu ar trebui anchetat de procuratura militară

0
720
Sursa foto: psnews.ro

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, este tot mai intens criticat în spațiul public, pentru modul în care conduce sistemul sanitar românesc.

Realizatorul emisiunii Dosar de Politician, Silviu Mănăstire, consideră că ministrul USR al Sănătăţii, Vlad Voiculescu ar trebui anchetat de procuratura militară sau DNA după ce a divulgat, invocând dreptul de transparenţă a unor date din procesul de vaccinare care pun în pericol siguranţa naţională.

In mod normal, dacă am fi toți egali in fata legii, iar regulile s-ar aplica și miniștrilor USR atunci Vlad Voiculescu ar trebui anchetat de procuratura militară și/ sau de DNA. Apoi, dat afara din guvern cu picioare in dos, pe principiul: mars la ONG, ca ne-ai făcut de cacao!

Din prostie și incompetenta/ necunoașterea procedurilor și a legii Voiculescu și slujitorii săi ONG-isti aduși la MS au publicat locații, adrese și informații despre vaccinarea personalului din serviciile de informații (ale Armatei și a celor de la SIE), așa cum rezulta din documentul de mai jos (pozițiile 2154 și 2148). Informatiile sunt însă mult mai generoase in sutele de pagini publicate cu zel progresis de micuțul stahanovist medical”, a scris realizatrul pe pagina de Facebook a emisiunii.

Mănăstire îi cere preşedintelui Iohannis să intervină în acest caz grav în ceea ce priveşte siguranţa naţională:

Prins cu chilotii in vine, VoicuIescu a șters toate documentele excel de pe Facebook când i s-a spus ce rahat imens a făcut. Firește, documentele circula la liber pe net iar rahatul s-a extins proporțional cu situația tâmpită in care ne aflam ca țara. Râde de noi întreaga comunitate de “intelligence”, cum le place sereistilor wanabe sa spună.

In mod cert, Voiculescu este un bolovan, expresie de pe vremea liceului meu, genul de prostănac fudul și egocentric care face de regula tâmpeniile din greșeala. Bun, bolovanul poate fi și vindicativ, aici însă Voiculescu a dat cu mucii in fasole grav ghidat fiind de nevoia lui bolnava de mediatizare, de a ieșit in fata cu ceva “pe vaccinare”. Vorba proverbului: nu te scărpina in …, dacă nu te mănâncă!

Ce este de făcut?

Pentru ca este un incident de securitate naționala situația trebuie tranșata de Iohannis. Fie ii fac dosar penal lui Voiculescu și risca ruperea alianței, fie musamalizeaza povestea, pornind de la Iohannis, Citu și serviciile de informații in jos.”

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here