Costel Alexe, fost ministru și actual șef la Consiliul Județean Iași, chinuie din nou limba engleză: „Bam, bam, bam”

0
666
Sursa foto: cubocanciiprinromania.ro

Costel Alexe a fost ministru al Mediului în 2019-2020, iar în prezent este președintele Consiliul Județean Iași. Deși forțează talentele lingvistice, limba engleză nu este deloc punctul său forte. Oare cu investitorii cum se descurcă? Bam-bam-bam.

La caterincă nu ne întrece nimeni, dar avem și oameni pentru asta. Costel Alexe, fostul ministru al Mediului, în prezent șef la Consiliul Județean Iași a avut azi returul întâlnirii cu limba engleză.

Alexe s-a poticnit când a încercat să citească de pe foaie numele în engleză al unei asociații în care CJ Iași este membru fondator – Asociația ATRIUM Arhitecture of Totalitarian Regimes of the 20th Century in Europe and Urban Memory, potrivit imaginilor publicate de Ziarul de Iași.

După ce s-a chinuit să citească primele cuvinte în engleză, Alexe s-a lăsat păgubaș și a rezumat denumirea cu o serie de interjecții: ”Bam, bam, bam”.

Acum adu-ți aminte de prima manșă a disputei Alexe-limba engleză. Pe când era ministru, Alexe a jucat în deplasare cu limba engleză. Atunci a pierdut la scor.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here