Vlad Voiculescu ne-a făcut de râs la nivel european: A greşit tema discuţiilor

0
1256
Sursa foto: capital.ro

Social-democrații îl acuză pe Vlad Voiculescu că a face România de râs! Acesta a greșit tema discuției în cadrul unei reuniuni cu ministrii europeni ai sănătății.

PSD îl acuză pe Vlad Voiculescu că a greşit tema discuţiei în timpul unei întâlniri cu miniştrii europeni ai sănătăţii. „Din cauza unor astfel de oameni incapabili nu avem proiecte serioase pe sănătate din bani europeni prin PNRR sau programul EU4Health”, spun social-democraţii.

Ministrul USR-PLUS Vlad Voiculescu ne-a făcut de râs la nivel european. După ce a crezut că îi păcăleşte pe ceilalţi miniştrii europeni ai sănătăţii, invocând probleme tehnice deşi nu urmărea de fapt şedinţa, Voiculescu a greşit şi tema discuţiilor. Toţi ceilalţi miniştrii au vorbit pe scurt de Planul European privind Combaterea Cancerului, tema reuniunii, în timp ce Voiculescu a vorbit mult şi degeaba despre pandemie, subiect ce era programat pentru a doua zi”, au scris joi seara pe Facebook reprezentanţii PSD.

Social-democraţii şpun că aceasta este motivul pentru care România pierde oportunităţi de finanţare şi cer demisia ministrului Vlad Voiculescu.

De aceea nu contăm la Bruxelles. Acesta este motivul pentru care pierdem oportunităţi europene de finanţare în contextul pandemiei. Din cauza unor astfel de oameni incapabili nu avem proiecte serioase pe sănătate din bani europeni prin PNRR sau programul EU4Health. Un singur cuvânt: Demisia”, au mai scris reprezentanţii PSD pe reţeaua de socializare.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here