Fost ospătar, propunerea USR pentru post în conducerea ANAF

0
1192
Sursa foto: qmagazine.ro

USR îl propune ca vicepreședinte al ANAF pe Emil Sămărtinean, un fost ospătar cu zero experiență în administrație publică.

Emil Sămărtinean, fost ospătar care a vândut și cartele GSM este propus de USR pentru a deveni vicrepreșdinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală. Fără experiență în administrație publică, Emil Sămărtinean  ar putea ajunge să gestioneze sute de miliarde de lei.

Întrebat dacă este de părere că această experiență este suficientă pentru o funcție „cu greutate” precum cea de vicepreședinte ANAF, Sămărtinean a declarat: „Cu certitudine, da. Consider că prin ceea ce am realizat din punct de vedere profesional și studii, mă calific pentru a prelua orice funcție politică la nivel de răspundere în Guvernul României sau în aparatul legislativ.

Cu zero experiență serioasă care să justifice propunerea pe o asemenea funcție, vicepremierul și liderul USR, Dan Barna sare în ajutorul colegului ospătar, viitor vicepreședinte ANAF: „Și eu am vândut cablu, semnal de cablu, în blocuri, în perioada de studenție. Este o numire pe care ne-o asumăm și este un om în care am foarte mare încredere. Nu există niciun element pentru care colegul meu să nu fie îndreptățit pentru poziția respectivă“.

Iată cine este Sămăritean, omul propus în guvernarea României Normale să conducă ANAF:

  • 2005 -2006: Funcționar bancar
  • 2008 – 2011: Ospătar
  • 2011 – 2016: Agent de vânzări, Customer support manager companie telecomunicații
  • 2016 – 2021: Consultant IMM-uri

Sursa aici și aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here