Un pacient a fost „plimbat” de la un spital la altul, după ce asistenta a uitat să ia recipientul cu degetul amputat

0
1329
Sursa foto: cautasanatate.ro

Un pacient a fost transferat de la un spital la altul fără degetul amputat, deoarece asistenta a uitat punga cu gheață în care se afla inelarul.

Un pacient în vârstă de 54 ani a fost transferat de la Spital Municipal Roman la Spitalul „Sfântul Spiridon” Iaşi, după ce asistenta a uitat să ia recipientul cu degetul amputat în urma unui accident de muncă.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Roman, Andreea Trifan, a declarat miercuri, pentru Agerpres, că medicul din Unitatea de Primiri Urgenţe i-a pus în vedere asistentei de pe ambulanţă, la predarea pacientului, că degetul secționat se află în acel recipient, dar aceasta a omis să îl ia.

Potrivit acesteia, pacientul a ajuns la Centrul de Primiri Urgenţe la ora 8,25, după ce a suferit un accident de muncă în urma căruia i-a fost retezat degetului inelar şi i-a fost secționat tendonul de la mâna stângă. I-a fost făcută o radiografie, iar medicul urgentist a solicitat transferul pacientului la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, la Secţia Chirurgie plastică.

Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Neamţ nu a prezentat, deocamdată, nici un punct de vedere cu privire la acest incident.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here