Senatorul Florian Bodog denunță un nou atac lipsit de temei

0
777
Sursa foto: google.com

Senatorul bihorean și fostul ministru al Sănătății, Florian Bodog, denunță într-o postare pe Facebook un nou atac din partea DNA.

Senatorul bihorean și fostul ministru al Sănătății, denunță într-o postare pe Facebook un nou atac din partea DNA, la fel de lipsit de temei ca și precedenta încercare a procurorilor de a-i ridica politicianului imunitatea parlamentară.

Fostul ministru al Sănătății consideră că această inițiativă este menită să ascundă ilegalitățile și incompetența celor din arcul guvernamental în perioada pandemiei!

Iată ce a scris Florian Bodog:

„Cererea DNA, de ridicare a imunității mele parlamentare, este un nou atac, la fel de lipsit de temei ca și solicitarea anterioară!

Nici nu mă așteptam la altceva din partea celor care încearcă cu disperare discreditarea mea. Și asta pentru ca sunt necesare “subiecte” fabricate care să acopere ceea ce se întâmplă acum în Sănătate!

Legat de ceea ce pretind ei, mai mult decât am explicat și cu alte ocazii, de multe ori deja, nu am ce să adaug. Toți cei care au lucrat sau lucrează cu mine își fac treaba. Punct.

Un lucru e sigur. Nu mă vor reduce la tăcere. În rest, sănătate tuturor!

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here