Femeia cu cele mai lungi unghii din lume le-a tăiat după aproximativ 30 de ani. A fost nevoie de un polizor!

0
475
Sursa foto: guinessworldrecords.com

Femeia cu cele mai lungi unghii din lumea le-a tăiat după aproximativ 30 de ani, măsurând nu mai puțin de 6 metri lungime! Procedura de manichiură a necesitat și un polizor.

Ayanna Williams din Houston, SUA, a intrat în Cartea Recordurilor în anul 2017 pentru cele mai lungi unghii din lume, care măsurau aproape 6 metri lungime, relatează CNN. Atunci i-au trebuit mai mult de două sticle de ojă și 20 de ore pentru a-și face manichiura.

Înainte de a le tăia în weekend, unghiile americancei măsurau 7,3 metri lungime și 18 milimetri grosime. Ayanna și-a tăiat unghiile pentru prima oară după aproximativ 30 de ani la un cabinet de dermatologie din Fort Wort, Texas, cu ajutorul unui polizor.

„Cu sau fără unghiile mele, voi fi în continuare regină”, a spus Ayanna, potrivit Guinness. „Nu mă fac unghiile pe mine, eu îmi fac unghiile!”

Americanca a spus că intenționează să-și lase unghiile să crească aproximativ 15 centimetri, potrivit Ripley Believe It or Not!, care va afișa unghiile tăiate la un muzeu din Orlando, Florida. Până acum, Ayanna nu putea să facă multe activități casnice, cum ar fi să spele vasele sau să schimbe lenjeria.

Recordul mondial din toate timpurile pentru cele mai lungi unghii îi aparține în continuare lui Lee Redmond, care le-a lăsat să crească din anul 1979 și au ajuns la 8,5 metri. Lee Redmon și-a pierdut unghiile într-un accident de mașină în 2009, potrivit Guinness World Records.

Sursa video: Youtube.com

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here