Simona Halep a renunțat și la turneul de la Stuttgart și va fi amendată de WTA. E al patrulea turneu ratat de româncă în 2021

0
892
Sursa foto: eurosport.ro

Simona Halep s-a retras din cadrul turneului de la Stuttgart, acuzând în continuare probleme cu umărul drept, urmând să fie amendată de către WTA.

Problemele de sănătate se țin scai de Simona Halep, ocupanta locului 3 în ierarhia mondială. Tensimena din Constanța a luat decizia de a se retrage și de la turneul de la Stuttgart, deoarece are în continuare probleme la umărul drept și a simțit asta la antrenamente, potrivit Doartenis.ro.

Anterior, „Simo” a fost nevoită să se retragă și de la Fed Cup, acolo unde România întâlnește Italia, din barajul de menținere în Grupa Mondială. De la începutul acestui an, Halep s-a mai retras din cadrul competițiilor WTA de la Doha și Dubai și a abandonat la Miami.

Acum, Simona Halep va fi amendată de Asociația Tenisului Feminin (WTA). Potrivit regulamentului, o jucătoare din Top 10 WTA are dreptul la două „retrageri scuzabile” într-un sezon competițional, pe care Simona le-a folosit deja.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here