Guvernul vrea să-i lovească și mai tare pe pensionari: „Taie din serviciile de sănătate”

0
996
Sursa foto: google.com

Medicii de familie sunt descurajați să ofere asistență medicală pensionarilor prin scăderea drastică și cinică a punctajului acordat pentru tratarea persoanelor de peste 60 de ani, acuză Marcel Ciolacu: „Guvernul aplică o lovitură vârstnicilor tăindu-le și din serviciile de sănătate în pandemie”, relatează Mediafax.

„După ce le-au înghețat pensiile, Guvernul Cîțu mai aplică o lovitură vârstnicilor, tăindu-le și din serviciile de sănătate în plină pandemie! Astfel, în proiectul Contractului Cadru, propus de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, medicii de familie sunt descurajați să mai acorde asistență medicală pensionarilor prin scăderea drastică și cinică a punctajului acordat pentru tratarea persoanelor de peste 60 de ani. Asta în condițiile în care este evident că vârstnicii fac parte din categoriile vulnerabile și expuse riscurilor de sănătate”, transmite Marcel Ciolacu.

Social-democrații cer retragerea urgentă a proiectului de contract cadru. „Este revoltător că au putut să se gândească la o asemenea enormitate! În loc să le asigure prevenție și tratament, guvernanții caută să îi lovească și mai rău pe vârstnici. PSD este alături de pensionari și de medicii de familie care cer retragerea urgentă a acestui proiect de contract cadru. Iar dacă noul ministru al Sănătății acceptă această nouă mizerie la adresa vârstinicilor, înseamnă că nu s-a schimbat nimic față de mandatul dezastruos al lui Vlad Voiculescu”, conchide Ciolacu. 

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here