Mașină de lux căutată de autorităţile din Austria, prinsă la Vama Nădlac

0
673
Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Polițiștii de frontieră au descoperit un autoturism căutat în Austria pentru confiscare, când trecea granița în România.

Marți, 4 mai 2021, polițiștii de frontieră din Vama Nădlac au reținut un bărbat care a dorit să între în țară la volanul unui autoturism de lux, Audi A5, autoturism ce era căutat de autoritățile austriece pentru confiscare.

„La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român, în vârstă de 33 de ani, conducând un autoturism marca Audi A5. La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Austria, a declarat purtătorul de cuvânt, comisarul-șef Laura Bondar.

Maşina, în valoare de 12.200 de euro, a fost confiscată la sediul instituţiei, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Sursa foto: politiadefrontiera.ro

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here