Google economisește 1 miliard de dolari pe an pentru că angajații lucrează de acasă

0
853
Sursa foto: thenewsminute.com

Veniturile companiei Google au crescut cu 34% anul trecut, în contextul în care angajații lucrează de acasă.

Google economisește 1 miliard de dolari pe an pentru că angajații lucrează de acasă. Doar în primul trimestru al anului, și-a redus, în acest fel, cheltuielile cu 268 de milioane de dolari, potrivit ZF

Bogdan Tudor este proprietarul unei companii de IT de la noi, iar din martie anul trecut toți angajații lui lucrează de acasă. Spune că a redus mult cheltuielile cu chiria.

„Am închis spațiul pe care îl aveam, mai mult de 1.000 mp în centrul Bucureștiului și am realizat o economie cumva cu cinci zerouri în euro. Nu am făcut un profit mai mare cu valoarea chiriei la sfârșitul anului pentru că majoritatea sumei am redirectat-o către trei programe”, a spus Bogdan Tudor.

În schimb, a închiriat un alt spațiu, pe care l-a transformat într-un Social Office.

„Munca care în mod tradițional avea loc de la birou, acum are loc în primul rând de acasă, de la biroul fiecăruia, urmând ca biroul să îndeplinească două – trei funcții de bază, altele decât cele în mod normal, tradițional. Prima funcție fiind de ancora socială”, a spus Bogdan Tudor.

Bogdan mai spune că și costurile de călătorii în interes de serviciu s-au redus cu 90% față de 2019.

„Cheltuiam în fiecare an 120.000 – 150.000 de euro pe călătorii. Pe care le-am redus undeva la 10.000 – 15.000 de euro”, a adăugat Bogdan Tudor.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here