Un bărbat a fost înjunghiat după ce i-a reproşat soţiei că nu ştie să facă sarmale

0
652
Sursa foto: dcnews.ro

Un bărbat din comuna Albeşti, judeţul Botoşani, a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de soţia sa, pentru că i-a reproşat că nu ştie să facă sarmale. Femeia a fost internată la Psihiatrie, unde urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice.

Evenimentul s-a petrecut în Sâmbăta Mare, în comuna Albeşti, unde o femeie în vârstă de 55 de ani pregătea sarmale. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, soţul femeii i-ar fi reproşat, la un moment dat, că nu ştie să învelească sarmalele, astfel, aceastavnu s-a mai putut controla şi, „exasperată de agresiunile la care a fost supusă de-a lungul anilor, şi-a ieşit din fire”, a pus mâna pe un cuţit şi i l-a înfipt în abdomen partenerului său de viaţă, potrivit monitorulbt.ro

Ulterior între cei doi ar fi izbucnit un scandal monstru, pe care fiul lor, în vârstă de 33 de ani, a încercat să îl aplaneze. Iar la un moment dat, observând că tatăl său sângerează puternic, a sunat la 112 pentru a cere ajutor.  Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical şi dus, în stare gravă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” din Botoşani. 

„Pacientul a suferit o plagă profundă, nepenetrantă, adică nu au fost atinse organe vitale, la nivelul peretelui abdominal stâng. Declarativ într-o bucată de tablă, dar anii de experienţă indicau mai degrabă o plagă înjunghiată. Profunzimea şi mecanismul de producere indicau asta”, a precizat medicul primar chirurg Iulian Preda, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani. 

De altfel, la internare, bărbatul ar fi declarat că s-a tăiat într-o bucată de tablă, însă ulterior adevărul a ieşit la iveală. Drept urmare, femeia a fost audiată de poliţişti şi ulterior internată la Psihiatrie, unde urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă în momentul agresiunii a avut sau nu discernământ. 

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here