PNL+USR propun șef la TVR o ziaristă care a difuzat un interviu de promovare a unei vrăjitoare-tămăduitoare. „Exact ca la doctor”

0
557
Sursa foto: g4media.ro

Noul șef al TVR, la comanda PNL-USR, este Ramona Săseanu, care în 2015 realiza o emisiune despre o ghicitoare care dezlega cununii și descânta de deochi în vârtelniță.

Ramona Săseanu, viitoarea șefă interimară a TVR, a făcut în 2015 interviu cu o ghicitoare despre ”consumul fantastic de energie” al dezlegatului cununiilor și ghicitului în cărți.

Ramona Săseanu, validată luni de conducerea PNL pentru a fi numită director interimar al TVR, apare în 2015 într-un interviu luat pentru TVR 3 unei ghicitoare care dezlega cununii și descânta de deochi în vârtelniță, conform g4media.ro.

Interviul, lung de 12 minute, o are ca protagonistă pe ”Vrăjitoarea Elena”, o ghicitoare care doar câteva luni mai târziu era vizată de un dosar penal pentru șantaj și înșelăciune, potrivit presei locale. Ea este judecată acum de instanțele din Ploiești.

În timpul interviului, jurnalista Ramona Săseanu îi pune ghicitoarei întrebări legate de ”consumul fantastic de energie” din timpul descântecelor, despre ”harul” pe care îl are sau despre mulțumirile primite de ghicitoare de la clienți.

Mai mult, jurnalista o întreabă pe așa-zisa vrăjitoare dacă aduce ”noutăți” în ocupația ei sau toate meșteșugurile sunt moștenite.

Ramona Săseanu este susținută de PNL.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here