Surse: Daniel Tudorache ar fi câștigat alegerile la Sectorul 1 cu peste 1.000 de voturi. Avocat: Scrutinul s-ar putea relua

0
767
Sursa foto: digi24.ro

După renumărarea voturilor, Daniel Tudorache ar fi în fața lui Clotilde Armand. Alegerile s-ar putea relua!

Polițiștii au terminat de renumărat voturile de la alegerile pentru Primăria Sectorului 1 și au constatat că Daniel Tudorache ar fi câștigat turul de scrutin, au spus, pentru Aleph News, surse aproape anchetatorilor.

După renumărarea voturilor, Tudorache ar fi în fața lui Armand, iar Poliția ar urma să anunțe acest lucru în mod oficial.

„Suntem în aceeași situație în care eram anul trecut în noiembrie, atunci când doamna Clotilde Armand a fost declarată primar. Nu avem nimic oficial, doar informații pe surse. Procesul este complicat, pentru că există o validare a alegerilor, a Biroului Electoral.

Dacă se confirmă informația, alegerile s-ar putea relua, dacă concluziile Ministerului Public sunt că sacii au fost deteriorați și s-a umblat la numărul de voturi. Sau, dacă se constată că rezultatul e clar și candidatul este altul decât cel aflat în funcție, se vor întreprinde demersuri pentru restabilirea situației reale”, a explicat Mihai Drăgan, avocatul lui Daniel Tudorache, la Antena 3.

PSD a cerut reluarea votului în Sectorul 1, după ce imagini cu persoane care intră într-o cameră unde par să fie depozitate buletinele de vot au apărut în spațiul public.

Poliția București și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 s-au autosesizat, în octombrie 2020, și au deschis două dosare penale.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here