Deputatul Ioan Mang: PNL plus USR și-au bătut joc de români

0
508
Sursa foto: Facebok.com/IoanMang

Deputatul Ioan Mang, președintele PSD Bihor, consideră că principalele partide de la guvernare, PNL și USR și-au bătut joc de români prin respingerea înființării la nivel parlamentar a unei comisii care să ancheteze cifrele reale ale persoanelor decedate din cauza virusului Covid-19 pe perioada pandemiei.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, liderul social-democraților bihoreni a criticat decizia PNL și USR de a respinge înființarea comisiei parlamentare.

Prin respingerea constituirii Comisiei parlamentare de anchetă asupra datelor pandemiei, PNL și USR și-au bătut joc de români.

De ce parlamentarii puterii refuză o cercetare transparentă a datelor despre pandemie? Ce ilegalități protejează?

Nu cumva se tem de ce grozăvii ar putea ieși la iveală?

Fiecare parlamentar care a votat împotriva constituirii comisiei este un complice al ticăloșilor care vor să-i țină pe oameni în minciună și teroare. Din acest moment cuvinte precum adevăr, transparență, onestitate sunt adevărate blasfemii în gura oricărui reprezentant al puterii. Rușine! (sursa)

Totodată, ministrul Sănătății refuză în continuare să facă public raportul persoanelor decedate și nedeclarate, spunând că și în Parlament va prezenta tot „date agregate.”

Joi, ministrul sănătăţii, Ioana Mihăilă, a susținut o conferință de presă și a citat dintr-un raport în care e consemnat numărul de decese COVID, contabilizate de INS, dar neraportate publicului. La întrebările insistente ale presei, repetate de la jurnalist la jurnalist, „Veți da raportul publicului?”, Mihăilă a răspuns de câteva ori la fel: „V-am adus la cunoștință cifrele agregate”. Întrebat dacă va prezenta raportul în Parlament, demnitarul a spus că da, însă a adăugat că „le voi prezenta datele agregate”.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here