Sorin Grindeanu îl numește „băieţel alintat” pe Florin Cîțu: Minciuni şi postări triumfaliste

0
938
Sursa foto: wall-street.ro

Mesajele premierului Florin Cîţu sunt „minciuni şi postări triumfaliste de băieţel alintat de tătucul de la Cotroceni”, care nu ţin loc nici de măsuri de sprijin al mediului de afaceri afectat de pandemie, nici de soluţii pentru milioanele de români, afirmă Sorin Grindeanu.

„Ceea ce nu înţelege deloc Florin Cîţu este că minciunile şi postările triumfaliste de băieţel alintat de tătucul de la Cotroceni nu ţin loc nici de măsuri de sprijin al mediului de afaceri afectat de pandemie, nici de soluţii pentru milioanele de români, cu venituri îngheţate, dar cu preţuri din ce în ce mai mari la utilităţi, combustibili şi alimente”, scrie Sorin Grindeanu, pe Facebook.

Prim-vicepreşeditele PSD publică şi o hartă a FIS cu măsurile fiscale, cheltuieli si amânări sau scutiri de taxe şi impozite, petru sprijinul firmelor şi populaţiei la finalul luni decembrie.

„P.S. Cât au fost la guvernare, FMI-ul nu a pus România alături de economiile africane..”, conchide social-democratul.

Premierul Florin Cîţu susţine că informaţiile care circulă despre inflaţie reprezintă un fake news şi anunţă că România este pe locul şase în UE la acest capitol. În plus, Cîţu le sugerează reprezentanţilor PSD să le ofere scuze românilor pentru inflaţia din timpul guvernării lor.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here