Mircea Geoană ar putea candida la prezidențialele din 2024: „E un fost lider PSD care sunt convins că a câştigat alegerile în 2009”

0
296
Sursa foto: mediafax.ro

Mircea Geoană ar putea fi viitorul candidat din partea PSD pentru alegerile prezidențiale din 2024.

Prim-vicepreşedintele Partidului Social-Democrat, Sorin Grindeanu, suține că doreşte ca social-democraţii să câştige toate alegerile din anul 2024, inclusiv pe cele prezidenţiale, şi totodată a subliniat că nu exclude o candidatură a lui Mircea Geoană din partea social-democraţilor pentru Preşedinţia României.

Întrebat la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, despre cum vede o candidatură a lui Mircea Geoană din partea PSD la alegerile prezidenţiale din 2024, Sorin Grindeanu a răspuns: „Nu o exclud, nu pot să spun că aduce victoria sau nu. E un fost lider al PSD, care sunt convins că a câştigat alegerile în 2009. E convingerea mea personală şi nu cred că doar a mea. În acest moment ocupă o funcţie extrem de importantă, e secretar general adjunct al NATO, care are un profil european, euro-atlantic, care e un om de stânga”.

„Mă bate gândul ca împreună cu echipa pe care o avem în conducerea PSD-ului acum, Marcel Ciolacu, Vasile Dâncu, Gabi Firea, Paul Stănescu şi ţinta mea pentru 2024, ţinta mea personală, este următoarea: să câştigăm toate alegerile, toate: europarlamentare, parlamentare, locale şi prezidenţiale”, a mai spus Grindeanu.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here