Ioan Mang: Nu au niciun plan de redresare!

0
1466
Sursa foto: Facebok.com/IoanMang

În Parlamentul României nu s-a prezentat niciun plan de redresare, iar guvernanții nu au niciun asemenea plan, spune deputatul PSD, Ioan Mang.

Potrivit deputatului social-democrat, Ioan Mang, în Parlamentul României nu s-a prezentat niciun Plan Național de Redresare și Reziliență, pentru că alianța PNL-USR Plus-UDMR nu au niciun plan de redresare.

Cîțu și gașca sa refuză ostentativ să pună planul într-o dezbatere publică. Motivul e simplu: nu au niciun plan de redresare!

PSD a făcut toate eforturile pentru a determina dialogul politic în interesul României. Atunci când miza este interesul național, toate partidele au obligația de a sta la aceeași masă și de a veni cu toată expertiza și priceperea lor pentru a construi un plan național bun pentru România. Actualii guvernanți refuză însă această colaborare!

Tot ce am aflat din „prezentarea” PNRR e că nu e niciun plan de redresare și reziliență, ci măsuri de austeritate botezate „reforme”. Nu este un plan de redresare, ci o “reformă” pentru sărăcirea românilor. Nu e un plan de reziliență, de revenire la normalitate după pandemie, ci un plan sinistru de austeritate”, a scris liderul PSD Bihor, Ioan Mang.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here