Adriana Săftoiu, fost deputat PNL, comentează ironic majorarea vârstei de pesionare: ‘Să alegem – eu nu vă mai dau bani la fond, voi nu îmi mai dați pensie’

0
306
Sursa foto: stirileprotv.ro

Fostul deputat PNL, Adriana Săftoiu, a comentat pe baza proiectului colegilor ei liberali, privind majorarea vârstei de pesionare.

Fostul deputat liberal Adriana Săftoiu comentează ironic informațiile apărute în spațiul public, potrivit cărora coaliția de guvernare intenționează majorarea vârstei de pensionre: „să vă dăm bani si voi să sperați că dăm colțul, ăștia decrețeii, nu e prea corect. Așa că dați-ne șansa să alegem”, anunță Mediafax.

„Înțeleg că ar trebui să ne declarăm pensionari pe la 75 de ani, adică speranța e că murim până atunci și nu mai trebuie să ni se plătească pensia”, transmite fostul deputat PNL Adriana Săftoiu.

Ea propune o negociere.

„Nu mai contribuim la fondul de pensii și ne descurcăm cum putem după 75. Dar să vă dăm bani și voi să sperați că dăm colțul, ăștia decrețeii, nu e prea corect. Așa că dați-ne șansa să alegem. Eu nu vă mai dau bani la fond, voi nu îmi mai dați pensie”, conchide Săftoiu.

În spațiul public au apărut informații potrivit cărora coaliția de guvernare ia în calcul majorarea vârstei de pesionare, însă ministrul Muncii, Raluca Turcan, a negat vehement acest lucru.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here