Om de afaceri arădean, mort în explozie! Autoturismul acestuia a explodat în parcare.

0
429
Sursa foto: aradobiectiv.ro

Omul de afaceri arădean, Ioan Crișan, a decedat după ce autoturismul în care se afla a explodat. Anchetatorii suspectează ca autoturismul a fost detonat de la distanță.

Anchetatorii din cazul mașinii arse de la Arad au suspiciuni ca ar fi fost pusă o bombă în autoturism. Potrivit unor surse citate de Antena 3, se merge pe varianta unui asasinat în cazul de la Arad. În acest moment, sunt vizate deja mai mult persoane în acest caz.

Victima, Ioan Crișan, avea 66 de ani și avea ferma piscicolă.

Sursa foto: aradobiectiv.ro

Au fost trimiși de la București investigatori de la Serviciul de Investigații Criminale. Și martorii de la fața locului spun că ar fi fost un atac cu bombă.

O femeie care locuiește în blocul de lângă incident spusne că a văzut un bărbat cu geaca neagră în zonă și când a vrut să ia telefonul să filmeze, acesta dispăruse. Ulterior, mașina a luat foc.

Se conturează ideea că omul de afaceri ar fi murit în urma unui atac. Serviciul Român de Informații (SRI) a fost anunțat și la această oră o echipă a instituției este deja la fața locului.

Sursa foto: aradobiectiv.ro

Bărbatul care a ars de viu în propria mașină, în parcarea unui supermarket din Arad, este un cunoscut om de afaceri din județ.

Potrivit martorilor oculari citați de newsalert.ro, victima este Ioan Crișan, fost socru al deputatului liberal Sergiu Bîlcea.

Sursa foto: aradobiectiv.ro
Sursa foto: aradobiectiv.ro

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here