Deputatul Ioan Mang: Implicarea Bisericii în proiecte filantropice este exemplară

0
669
Sursa foto: Facebook.com/Ioan Mang

Deputatul PSD Bihor, Ioan Mang, a participat de Ziua Copilului la evenimentul de inaugurare a casei de tip familial de la Oșorhei, proiect al Fundașiei Filantropia Oradea.

Deputatul și președintele PSD Bihor, Ioan Mang, a participat de Ziua Copilului, la evenimentul de inaugurare a casei de tip familial de la Oșorhei, construită, prin grija Fundației Filantropia Oradea, în cadrul proiectului „Aripi de înger”. Slujba de sfeștanie a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei.

Sursa foto: Facebook.com/IoanMang

„Felicitări celor ce au ajutat la construirea acestui așezământ și în mod deosebit Preasfințitului Părinte Sofronie și Fundației Filantropia Oradea pentru realizarea caselor de tip familial în cadrul proiectului „Aripi de înger”, aceasta fiind a treia casa finalizată! La mulți ani, celor 12 copii care vor locui aici si care vor avea o viață mai bună și mai aproape de comunitate!” a scris pe pagina sa de socializare, Ioan Mang.

Contactat de jurnaliștii de la BihorNews.ro, Ioan Mang a declarat că apreciază implicarea Episcopiei Ortodoxe a Oradiei în numeroase proiecte filantropice, considerând-o ca fiind una exemplară.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here