Analfabetism funcțional în Guvern: Ministrul Muncii NU știe unde se află județele țării pe hartă!

0
1364
Sursa foto: balkaneu.com

Ministrul Muncii, Raluca Turcan a fost pusă în dificultate la un interviu Digi 24, atunci când a trebuit să localizeze mai multe județe ale țării unde situația raportului angajați/pensionari diferă față de alte zone din țară.

Au venit să conducă România o ceată de politicieni cărora nu își cunosc țara sau cărora nu le pasă de ea.

Președintele Senatului, Anca Dragu de la USR-Plus, a spus că a vizitat județul Zalău (!), iar ministrul Muncii, Raluca Turcan, ne arată din nou capacitatea intelectuală de care dă dovadă cu fiecare ocazie. După ce nu a știut la TV ce vârstă are, nu a mai știut în ce zi a săptămânii se află și alte perle ce o caracterizează, acum ministrul și-a arătat cu brio, limitele incompetenței. Probabil că studiile de la Moscova nu au ajutat-o prea mult când vine vorba de geografia României…

Ministrul Muncii a fost pusă în reală dificultate într-un interviu pentru Digi 24, când a trebuit să localizeze mai multe județe ale țării unde situația raportului angajați/pensionari diferă față de alte zone din țară.

Când i s-a cerut să dea un exemplu de județ în care sunt 16 pensionari la 10 angajați, cel mai mare dezechilibru de acest fel din țară, Raluca Turcan s-a referit la județul Vaslui, urmată de o cascadă de bâlbe. Ministrul Turcan a mutat județul Vaslui din regiunea Est prin diverse regiuni, invocând regiunile Nord-Est și Nord-Vest, pentru ca apoi să se refere la județele Teleorman și Dolj, în vecinătatea județului Vaslui.

Sursa video: 9gag.com

Raluca Turcan este cunoscută și pentru alte gafe din trecut, sancționate în mediul online. Iata doar câteva declarații ale fostului vicepremier, actual ministru al Muncii, în Guvernul României:

„La momentul aparitiei virusului pe plan international, Romania sa fie prima tara…vaccinului, nu virusului. Vaccinului da, ma scuzati”

„Vom putea pune degetul pe 500.000 de locuri de munca nou create”

„Se va simti foarte accentuat si tronsonul de autostrada Sibiu-Pitesti, sa putem simti deja constructia acestei bucati de autostrada”

„Ori pentru asta avem nevoie de modificarea Constitutiei. Ce inseamna modificarea Constitutiei? Inseamna modificarea cu o majoritate calificata in Parlament!”

„Toata tara a fost ca o camera de garda unde veneau pacienti foarte gravi in fiecare zi! Pur si simplu, prin rotatie, cu totii am incercat sa ajutam camera de garda numita Romania!” 

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here