O platformă şi maşina pe care o transporta, străpunse de un parapet metalic după ce au ieşit de pe autostradă

0
866
Sursa foto: antena3.ro

Un accident mai puţin obişnuit a avut loc miercuri dimineaţă, când o maşină şi platforma care o transporta au fost străpunse de un parapet metalic, pe Autostrada A3 spre Cluj.

Autoplatforma şi maşina pe care aceasta o transporta au ieşit de pe autostradă şi au intrat într-un parapet de metal, fiind străpunse de acesta. În plus, autoplatforma mai tracta şi o remorcă.

Şoferul platformei, un bărbat de 42 de ani, are mai multe răni, dar nu este în stare gravă, fiind cooperant şi transportat la spital.

„În această dimineață, în jurul orei 05:00, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru a asigura măsurile specifice de prevenirea și stingerea incendiilor în cazul producerii unui accident rutier la ieșirea de pe Autostrada A3 – intersecția Chețani, sensul de mers spre Cluj. Au executat misiunea pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș, odată ajunși la locul intervenției aceștia au constatat că este vorba despre o autoplatformă care transporta un autoturism și tracta o remorcă, aceasta a părăsit partea carosabilă și a intrat în parapet. 

În urma impactului, șoferul, o persoană de sex masculin în vârstă de 42 ani, a necesitat îngrijiri medicale, aceasta suferind multiple plăgi deschise, victima a fost de cod galben, conștientă și cooperantă. Victima a fost preluată și transportată la CPU Luduș cu ambulanța SMURD aflată la locul intervenției”, informează, miercuri, ISU Mureş.

Accident nu a afectat circulația rutieră din zonă.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here