Scandal după ce Narcisa Birjaru a ajuns în finala Chefi la Cuțite. Acuzații grave la adresa producătorilor: „Jocurile sunt făcute”

0
1036
Sursa foto: fanatik.ro

Narcisa Birjaru, concurenta lui Cătălin Scărlătescu, a ajuns în marea finală de la Chefi la cuțite, sezonul 9, însă prezența ei la ultima probă a emisiunii culinare a stârnit adevărate controverse între participanți, dar și în rândul fanilor.

Telespectatorii show-ului culinar de la Antena 1 s-au arătat complet dezamăgiți de participanții care au oportunitatea să lupte pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Internauții sunt convinși că tânăra din echipa mov nu avea ce căuta în marea finală.

Foarte multe persoane au lansat acuzații grave la adresa producătorilor, care se pare că au făcut jocurile, asta pentru că regulile au fost schimbate pe ultima sută de metri. Fiecare mentor trebuie să aibă un concurent în finală, Narcisa Birjaru fiind din partea lui Cătălin Scărlătescu.

Participanta în vârstă de 24 de ani a stârnit foarte multe comentarii în mediul virtual, asta și pentru că s-ar zvoni că ea ar pleca acasă cu trofeul de la Chefi la cuțite, în condițiile în care cei care ar fi meritat pe deplin această șansă au fost eliminați.

„A fost ultimul sezon la care mă uit”„Păcat de bucătarii adevărați…”„Asta e mascaradă, nu mai e concurs. Mi-am dat seama prea târziu”„Cred că au încurcat filmările cu Acces Direct” sau „Jocurile sunt făcute”, sunt doar câteva dintre mesajele oamenilor lăsate pe pagina de Facebook a emisiunii.

Finaliștii Chefi la Cuțite sunt: Cătălin, Elena și Narcisa.

Sursa video: youtube.com

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here