Câștigător Chefi la cuțite 2021. Cine a câștigat premiul de 30.000 de euro? Surpriză mare

0
647
Sursa foto: fanatik.ro

Câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 9, a fost ales! Vezi prima declarație după ce a câștigat.

Emoții mari pentru cei trei finaliști ai emisunii Chefi la cuțite, în cadrul finalei de la Antena 1. Elena, Cătălin și Narcisa au fost cei 3 finaliști, care au avut de pregătit un meniu complet pentru jurați. Emoțiile și surprizele au fost cele care au mobilizat toată emisiunea. La prima probă, unul dintre concurenți a condus detașat, însă la cea de a doua probă s-au schimbat lucrurile radical. Proba desertului a adus o nouă schimbare a situației, unele farfurii fiind notate cu 5, altele cu 0.

Surpriza emisiunii, pe lângă câștigător a fost Gina Pistol, care a venit în finala Chefi la Cuțite pentru a face anunțul așteptat de mulți cu sufletul la gură. Emoțiile au atins cote maxime, atunci când cei trei chefi au văzut-o pe colega lor revenită pentru seara finalei.

În final, toți jurații s-au pus de acord asupra farfuriilor și punctajelor, iar câștigătorul sezonului 9 al Chefi la Cuțite este nimeni alta decât Narcisa Birjaru, finalista lui Cătălin Scărlătescu. Tânăra de 24 de ani este prima femeie din istorie care câștigă finala emisiunii.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior
Sursa foto: Facebook.com/ChefCatalinScarlatescu

Narcisa a primit farfuria aurie și premiul în valoare de 30.000 de euro, pus la dispoziție de producători, iar titlul „Chefi la cuțite” i-a fost înmânat chiar de către Gina Pistol. 

„Nu mă așteptam să câștig, e cea mai mare bucurie. Nu am cuvinte să explic ce simt acum… Îți mulțumesc Alex pentru tot, fără tine nu aș fi putut, tu ai fost omul principal care m-a ajutat să fac acest meniu”, a declarat Narcisa.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here