Noi vești despre fotbalistul Eriksen. I se va implanta un defibrilator cardiac, potrivit Federaţiei daneză

0
363
Sursa foto: people.com

Federaţia Daneză de Fotbal a anunţat că lui Christian Eriksen i se va implanta un defibrilator cardiac, ca urmare a stopului cardiac suferit pe teren.

În cadrul meciului dintre Danemarcei și Finlanda, de la Euro-2020, Eriksen s-a prăbuşit pe teren cu puţin înainte de finalul primei reprize. Jucătorului i s-a făcut preț de câteva minute masaj cardiac, după care i s-a administrat şi un şoc electric, fiind de atunci internat.

Potrivit medicilor, cel mai potrivit mod de a preveni alte probleme, îl reprezintă implantarea unui defibrilator cardiac, date fiind tulburările sale de ritm cardiac. Fotbalistul a acceptat soluţia oferită de medici, iar planul a fost confirmat de specialişti în plan naţional şi internaţional, care recomandă cu toţii acelaşi tratament.

După ce lui Christian i s-au făcut diverase investigaţii, s-a decis că el ar trebui să aibă un ICD (defibrilator). Îi încurajăm pe toţi să le ofere lui Christian şi familiei sale linişte şi intimitate în perioada următoare”, este declaraţia postată în social media de federaţie.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here