PSD a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului. „Vrem să trimitem în istorie acest premier extrem de arogant”

0
974
Sursa foto: europafm.ro

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a spus că Guvernul este „un dezastru pentru români și pentru firmele românești”, moțiunea urmând a fi votată săptămâna viitoare.

Social-Democrații au depus astăzi, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Potrivit prim-vicepreşedintelui PSD, Sorin Grindeanu, parlamentarii trebuie „să trimită în istorie acest premier extrem de arogant și care poate să stea de acum încolo de veghe în lanul de lavandă”, Guvern pe care îl consideră „un dezastru pentru români și pentru firmele românești”.

PNRR este un dezastru, au fost înghețate pensiile, au fost înghețate salariile, au fost înghețate alocațiile, iar pe partea cealaltă, în Planul Național de Redresare și Reziliență, vedem doar reforme catastrofale pentru România și bani foarte mulți pentru clientela lor politică. Românii în aceste luni au sărăcit. Doar în mintea premierului Cîțu o duc mai bine”, a afirmat Grindeanu.

De asemenea, Grindeanu speră ca și parlamentari ai actualei coaliții de guvernare să voteze moțiunea de cenzură.

Eu aș face un apel la ei să facă ceea ce e corect pentru România și anume să trimită în istorie acest premier extrem de arogant și care poate să stea de acum încolo de veghe în lanul de lavandă, că tot am văzut că a ajuns cu vaccinarea în lanul de lavandă”, a spus Grindeanu.

Moțiunea de cenzură urmează să fie votată săptămâna viitoare.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here