Controversa educației sexuale în școli. Premierul Cîțu a votat împotriva legii în Senat, iar la TV declară că este supărat din cauza votului din Senat…

0
1059
Sursa foto: capital.ro

Florin Cîțu a votat în Senat împotriva legii educației sexuale în școli, iar apoi a spus jurnaliștilor că e supărat pe votul din Senat. Negru de supărare fiind, a declarat că va face reformă prin Ordonanțe de Urgență. Mai știe oare premierul acuzau în opoziție fiind, legat de OUG?

Stresul și oboseala acumulată între munca de partid, în speță alergătura după funcția de președinte al PNL și cea de pim-ministru al României îl face pe Florin Cîțu să pară un adevărat comic. Păcat însă că pe spinarea românilor!

Așadar, prim-ministrul Florin Cîțu și senatorul Florin Cîțu nu văd lucrurile la fel în privința introducerii Educației Sexuale în școli. În Senat, Cîțu a votat contra cererii președintelui Iohannis de reexaminare a legii ce schimbă denumirea în Educație sanitară și ce prevede eliminarea obligativității materiei. Câteva ore mai târziu, premierul Cîțu le spune jurnaliștilor că este supărat pe votul negativ dat de senatori.

Sunt foarte supărat. Lucrurile trebuie să meargă cum am stabilit. Românii merită transparență. Vom avea acestă lege“, a spus Florin Cîțu.

Pentru a-și demonstra supărarea pe Parlament (și implicit votul propriu), premierul Cîțu anunță modul în care vor avea loc de acum înainte reformele în România: prin Ordonanțe de Urgență!

„De-acum încolo va trebui să facem reformă prin ordonanţe. Am vrut să o facem prin Parlament, dar nu voi aștepta după Parlament să se hotărască”, a spus Cîțu la TVR.

Cineva de la cabinetul prim-ministrului ar trebui să îi aducă aminte premierului că, în opoziție fiind, pleda asiduu pentru ca Guvernul să nu mai emită OUG.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here