Perla lui Iohannis: „Avem un succes care se vede într-o reducere a dorinței de vaccinare”

0
821
Sursa foto: tvfoltenia.ro

Președintele Iohannis a declarat că succesul campaniei de vaccinare se reflectă în reducerea dorinței de vaccinare. Mai mult, potrivit lui Klaus Iohannis, „practic, am oprit pandemia”.

Președintele Klaus Iohannis susține că în România campania de vaccinare a fost un succes, reflectat în lipsa de interes pentru vaccinare a populației.

„Noi, practic, am oprit pandemia. Deci avem un succes care cumva se vede într-o reducere a dorinței de vaccinare. Nu mai avem interes pentru imunizare fiindcă avem puţine cazuri”, a răspuns Iohannis, întrebat despre încetinirea campaniei de vaccinare anti-COVID în România.

Președintele a revenit ulterior și a spus că în continuare consideră că vaccinarea este vitală.

„Cum ar fi să vaccinăm doar puțină lume și să ne trezim în octombrie sau noiembrie cu un al patrulea val, fiindcă virusul evoluează. Vedem că apar, la o lună, două, noi forme, mai agresive. Părerea mea sinceră este că fiecare român ar face bine să se vaccineze dacă nu vrea să ajungă la spital”, a adăugat Iohannis.

Ultimele cifre ale autorităților arată că avem în momentul de față aproape 4 milioane și jumătate de persoane vaccinate cu cel puțin o doză de ser, dar rata de imunizare a scăzut drastic în ultimele săptămâni.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here