Premierul Cîțu vede totul roz în țară: Angajații din România au salarii mai mari de 3.000 de euro net

0
973
Sursa foto: digi24.ro

Premierul Florin Cîțu a declarat că avertismentul BNR privind scumpirile și inflația nu-și au rostul pentru că România nu mai este o țară cu salarii mici.

După celebra declarație cum că, românii o duc bine și sunt fericiți, premierul își continuă mica sa excursie într-o Românie în care salariile sunt de domeniul fantasticului pentru mulți dintre români.

Contrazicând cu totul realitatea zilelor în care ne aflăm, în contextul liberalizării prețurilor la electricitate și gaz, a scumpirii prețurilor carburanților, Cîțu afirmă că angajații români câștigă mai mult de 3.000 de euro net.

Este o estimare a BNR. Eu spun că angajații din România au salarii mai mari de 3.000 de euro net. Crește ponderea celor care au salarii mai mari de o mie de euro, ceea ce înseamnă că România (…) nu mai este o țară cu salarii mici. Sunt cifre pe care nu le-am spus eu, am citit și eu presa. Avem cele mai multe salarii mari în euro nete, ceea ce înseamnă că România devine o destinație pentru investiții cu valoare adăugată. Salariul este determinat de piață”, a declarat Florin Cîțu.

Probabil premierul se gândea la situația colegilor săi din PNL, pentru că realitatea „din teren”pentru restul românilor este cu totul alta față de realitatea din mintea lui Florin Cîțu. Și nu credem că ar fi nici mai fericiți și în mod cert nu câștigă 3.000 de euro net lunar….

Mai multe puteți citi pe qmagazine.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here