Florin Cîțu lovește din nou: Al doilea dosar al premierului din instanța din SUA

0
1296
Sursa foto: hotnews.ro

La 6 ani după plecarea din SUA, pe 21 iulie 2008, Florin Cîțu este chemat în judecată în fața instanței din Iowa pentru o datorie neplătită de 6.698,73 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank.

Secretele din dulapul premierului nu încetează să apară în presă! După dosarul în care românii au aflat că premierul României a fost condamnat penal pentru conducere sub influența alcoolului, acum aflăm că are un al doilea dosar pentru o datorie față de Maryland National Bank, unul dintre cei mai mari furnizori de carduri de credit ai Americii.

Aleph News și Agenția Mediafax au obținut în exclusivitate, în urma unei solicitări oficiale, și dosarul civil al premierului Florin Vasile Cîțu, așa cum el a fost pus la dispoziție de către autoritățile judiciare americane, și prezintă publicului în cele ce urmează faptele și mărturiile, în ordine cronologică, așa cum se regăsesc și reies din documentele aflate în dosar.

Premierul Cîțu fugar cu datorii mari în Statele Unite ale Americii!

La 6 ani după plecarea lui Florin Cîțu din SUA, pe 21 iulie 2008, avocatul Charles L.Litow depune o plângere în instanța din Iowa (Tribunalul Districtual din Iowa pentru Comitatul Story), prin care susține că este autorizat de către firma americană Clarke Jordan Financial LC ca să introducă un proces împotriva lui Florin Vasile Cîțu.

Banca americană își vânduse creanțele către firma de recuperare Clarke Jordan Financial LC care-i cere lui Florin Cîțu într-un proces civil peste 9.755,27 de dolari pentru că nu și-a respectat angajamentele semnate. După 3 luni și jumătate de la chemarea lui Florin Cîțu în judecată, firma de recuperare mai cere instanței încă 3 luni ca să-l localizeze pe Florin Cîțu și să-i aducă la cunoștință procesul.

După 13 ani. 14 august 2021: Florin Cîțu, premier al României și ministru interimar de Finanțelor despre procesul civil din SUA: „Nu am nicio explicație. Chiar nu știu despre ce este vorba”.

Mai multe detalii din dosarul recent al premierului, puteți citi pe AlephNews.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here