Simona Halep s-a retras de la turneul de la Cincinnati. Ce probleme medicale are sportiva

0
797
Sursa foto: eurosport.ro

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Cincinnati, sportiva având o ruptură la piciorul drept.

Simona Halep a anunțat că se retrage de la turneul de tenis de la Cincinnati din cauza unei accidentări. Sportiva a mai spus că va încerca să se refacă rapid și să participe la US Open.

Simona Halep le-a comunicat fanilor săi că are o ruptură la piciorul drept.

Din păcate, o radiografie din această dimineață a arătat că am o mică ruptură la aductorul piciorului drept și, din acest motiv, ar fi prea riscant să joc astăzi. Mă voi odihni și voi face totul pentru a fi pregătită de US Open. Pentru fanii din Cincinnati, a fost frumos să vă revăd“, a anunțat Simona Halep pe Twitter.

Simona Halep, aflată pe locul 13 în clasamentul mondial, s-a retras din turul II al turneului de la Cincinnati. Marți, în primul tur ea a învins-o pe poloneza Magda Linette în trei sferturi: 6-4, 3-6, 6-0. Și în timpul acelei partide, Halep a avut probleme și a cerut intervenția medicului.

Românca încearcă să revină după o accidentare lungă. Săptămâna trecută, la turneul de la Montreal, în primul meci după pauză, Halep a fost învinsă de americanca Danielle Rose Collins, locul 28 mondial. Tot din cauza accidentării, Simona Halep nu a participat la turneul din cadrul Jocurilor Olimpice din Japonia.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here