Un preot a murit după ce a încercat să recreeze Învierea lui Iisus. Bărbatul le-a cerut credincioşilor să-l îngroape de viu

0
1187
Sursa foto: leviathan.ro

Preotul din Zambia în vârstă de 22 de ani a încercat să recreeze Învierea lui Iisus. Preotul și-a convins congregația că ar putea învia în trei zile aşa cum a făcut Iisus Hristos.

Un preot din Zambia a murit după ce a încercat să recreeze Învierea lui Iisus. El şi-a convins congregaţia (organizaţie catolică alcătuită din clerici şi laici) că ar putea învia în trei zile. Bărbatul în vârstă de 22 de ani a fost îngropat de viu cu mâinele legate, scrie Daily Mail.

James Sakara, pastorul bisericii Sion din Chadiza, a convins trei enoriași să asiste la „Învierea” sa, ajutându-l să-i sape un mormânt.

Înainte de a-şi pune planul în aplicare, acesta a citat din Biblie şi le-a explicat credincioșilor că instrucţiunile lui Hristros către apostolii săi pentru „a face acest lucru în amintirea Lui” se refereau de fapt la Învierea sa, nu doar la folosirea pâinii şi a vinului la Sfânta Împărtăşanie.

Așadar, trei enoriaşi i-au legat mâinele preotului și l-au îngropat de viu. Trei zile mai târziu, după ce l-au dezgropat l-au găsit mort.

Enoriașii au încercat să facă inclusiv alte câteva ritualuri spirituale crezând că o să învie.

După ce cazul a devenit cunoscut, unul dintre cei trei membri ai bisericii s-a predat poliţiei. Ceilalţi doi sunt încă daţi dispăruţi şi căutaţi de forţele de ordine.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here