Djokovic a cumpărat 80% din acțiunile unei companii daneze care dezvoltă tratamentul pentru COVID-19

0
773
Sursa foto: sky.news.com

Jucătorul de tenis Novak Djokovic a cumpărat 80% din firma daneză de biotehnologie QuantBioRes, cu scopul de a dezvolta un tratament medical împotriva COVID-19.

Novac Djokovic a cumpărat 80% din compania daneză de biotehnologie QuantBioRes cu scopul de a dezvolta un tratament medical pentru COVID-19, a declarat directorul executiv al companiei, Ivan Loncarevic, pentru Reuters, relatează La Vanguardia.

Antreprenorul a refuzat să detalieze cât de mult a investit Djokovic în companie. QuantBioRes, împreună cu cercetători din Danemarca, Australia și Slovenia, lucrează la dezvoltarea unui tratament care împiedică coronavirusul să infecteze celula umană și care urmează să fie testat în cadrul unor studii clinice în vara anului viitor.

Compania cu capital majoritar este, potrivit Reuters, o mică firmă daneză care precizează pe site-ul său că deține o tehnologie numită RRM, pentru dezvoltarea de tratamente și leacuri pentru retrovirusuri și bacterii rezistente la cel care provoacă coronavirusul.

Directorul companiei nu a dezvăluit suma pe care a investit-o Djokovic.

Jucătorul de tenis numărul unu mondial a alimentat dezbaterea privind drepturile persoanelor care aleg să nu se vaccineze, după ce a fost expulzat din Australia duminică seara, fiind exclus de la Australian Open.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here